Wie zijn wij?

Verretaal is een kleinschalig vertaalbureau dat teksten vertaalt van en naar de volgende talen: Engels, Duits, Spaans, Frans, Italiaans, Deens, Japans en Chinees. Je kunt bij ons terecht voor het vertalen van websites, handboeken, tijdschriften, cv’s en diverse commerciële documenten. Een taal is altijd in ontwikkeling. En wie kunnen jou dus beter helpen bij het vertalen van jouw document dan mensen die dagelijks met taal bezig zijn? We werken met zowel professionele vertalers, als net afgestudeerde docenten. Onze dienstverlening is zeer betaalbaar en de vertalingen worden altijd binnen een week geleverd. Wij kunnen ook teksten – naast vertalen – ook redigeren.

Twan van Gaalen, Nathalie van den Hurk, Bart van Kraaij

Twan van Gaalen, Nathalie van den Hurk, Bart van Kraaij

 

 

Nathalie van den Hurk:

Mijn naam is Nathalie van den Hurk, ik ben 28 jaar en kom uit Druten. Sinds januari 2014 ben ik werkzaam bij Bart van Kraaij Groep, waar ik van maandag tot en met donderdag op kantoor te vinden ben.

WILT U MIJN HELE VERHAAL LEZEN? KLIK DAN HIER!

 

Bart van Kraaij:

In 2008 begon ik met het verzorgen van bijlessen. Een paar avonden in de week was ik onder de pannen om lessen wiskunde, economie en m&o te geven. Het werd steeds drukker en op een bepaald moment besloot ik er een kleine vergoeding voor te vragen.

KLIK HIER VOOR HET HELE VERHAAL VAN BART VAN KRAAIJ..