Heb je wel eens moeite met spelling, zinsopbouw of grammatica? Is het voor jou belangrijk dat de teksten die je privé of zakelijk schrijft foutloos zijn? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Fouten kunnen funest zijn voor jouw bedrijf, zeker als het gaat om krantenartikelen of om teksten en brieven die je naar jouw klanten verstuurt. Daarom kun je jouw teksten door ons laten redigeren. Hiervoor geldt het standaardtarief van 12 cent per woord. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Wij bieden deze dienst aan in de volgende talen: Engels, Frans, Duits en Nederlands.

Voor opdrachten van minimaal 10 pagina’s rekenen wij het voordelige tarief van 25 euro per pagina exclusief BTW. Dit is gebaseerd op een standaard pagina indeling met lettergrootte 11.

BEL ONS VRIJBLIJVEND OP VOOR MEER INFORMATIE

Soorten vertalingen

Financiële vertalingen

De financiële wereld heeft veel specifieke terminologie en daarom is het voor deze vertalingen van belang dat deze worden vertaald door iemand met een goede kennis van de doeltaal.

Vertalingen van websites

Wanneer je internationale klanten hebt of aan wilt trekken, is het van belang dat zij je ook via jouw website kunnen bereiken. 

HRM vertalingen

Voor als je een CV, diploma, leaseregeling of personeelshandboek wilt laten vertalen.

Vertalingen van boeken en tijdschriften

Het is mogelijk om boeken of tijdschriften door ons te laten vertalen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het taalgebruik van de desbetreffende taal. Zo spreekt het ook degene aan die het vertaalde boek of tijdschrift leest. 

Commerciële vertalingen

Om jouw internationale klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat je jouw commerciële teksten zo vertaalt, dat ze in het desbetreffende land/bedrijf direct aanslaan.  

Vertalingen van handleidingen

Indien je een product hebt dat je wilt uitbrengen in een ander taalgebied kun je de handleiding van jouw product door ons laten vertalen. Je kunt denken aan gebruikershandleidingen, handleiding voor elektronische apparaten en vice versa. 

Mocht hetgeen je zoekt er niet tussen staan, bel gerust even op, wij helpen je graag!

 

Hoe werkt het?

1. Contact opnemen
2. Vraag een vrijblijvende offerte aan
3. Ontvang en bevestig de offerte
4. Ontvang de nagekeken tekst van onze redigent