Vertalingen kunnen bij ons al worden gedaan voor maar 16 cent per woord. Hiermee zijn wij een van de goedkoopste aanbieders. De vertalingen worden bij ons altijd binnen een week geleverd. Onze prijzen zijn exclusief BTW. Wij nemen grote en kleine opdrachten met veel plezier aan!

Wij bieden deze dienst aan in de volgende talen: Engels, Duis en Frans.

Wij kunnen ook teksten voor je redigeren

 

Soorten vertalingen

Financiële vertalingen

De financiële wereld heeft veel specifieke terminologie en daarom is het voor deze vertalingen van belang dat deze worden vertaald door iemand met een goede kennis van de doeltaal.

Vertalingen van websites

Wanneer je internationale klanten hebt of aan wilt trekken, is het van belang dat zij je ook via jouw website kunnen bereiken. 

HRM vertalingen

Voor als je een CV, diploma, leaseregeling of personeelshandboek wilt laten vertalen.

Vertalingen van boeken en tijdschriften

Het is mogelijk om boeken of tijdschriften door ons te laten vertalen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het taalgebruik van de desbetreffende taal. Zo spreekt het ook degene aan die het vertaalde boek of tijdschrift leest. 

Commerciële vertalingen

Om jouw internationale klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk dat je jouw commerciële teksten zo vertaalt, dat ze in het desbetreffende land/bedrijf direct aanslaan.  

Vertalingen van handleidingen

Indien je een product hebt dat je wilt uitbrengen in een ander taalgebied kun je de handleiding van jouw product door ons laten vertalen. Je kunt denken aan gebruikershandleidingen, handleiding voor elektronische apparaten en vice versa. 

 MOCHT HETGEEN JE ZOEKT ER NIET TUSSEN STAAN, BEL GERUST EVEN OP, WIJ HELPEN JE GRAAG!

Hoe werkt het?

1. Contact opnemen
Je kunt contact opnemen via onze website of door ons even te bellen of een e-mail te sturen. Ook ben je altijd van harte welkom op ons kantoor in d’n Bogerd te Druten.
2. Vraag een vrijblijvende offerte aan
Om je snel en effectief te helpen kun je jouw tekst meesturen in het contactformulier. Wij stellen een vrijblijvende offerte op en versturen deze op werkdagen binnen 24 uur. Ons tarief bestaat uit een standaardtarief van 9 cent per woord in het geval van vertalingen en voor het redigeren rekenen wij 6 cent per woord. Je kunt bij ons ook gebruik maken van een spoeddienst. Dat houdt in dat wij jouw tekst binnen 48 uur aanleveren. Daarvoor geldt een tarief van 14 cent per woord in het geval van vertalingen en 10 cent per woord voor het redigeren.
3. Ontvang en bevestig de offerte
Wanneer je onze offerte heeft ontvangen, kun je deze via de mail eenvoudig bevestigen. Onze vertaler gaat dan voor jou aan de slag.
4. Ontvang de vertaalde tekst van onze vertalers
Hierbij ontvang je gelijk jouw factuur, die je binnen 14 dagen dient te betalen. We hopen dat je tevreden bent met jouw vertaalde tekst.

Onze afnemers:

Karlijn Cornelissen

Vertaling van CV

Wat fijn dat je het zo snel hebt kunnen doen. Het ziet er goed uit, heel erg bedankt!

Logement de Stoep

Logement de Stoep

Vertaling van website

Huisman Tricot

Vertaling van website

Toverbaltheater

Toverbaltheater

Vertaling van presentatie

"Snelle service en flexibiliteit heel erg fijn!"